NAKU lanserer film om psykisk utviklingshemming. Premiere 8. september 2017

Publisert søndag august 27, 2017 av NFSS

NAKU lanserer film om psykisk utviklingshemming. Premiere 8. september 2017

En grunnleggende film om psykisk utviklingshemming.

Det er mange fine folk som har bidratt til at vi nå har kommet så langt at vi endelig kan ha premiere på filmen. Her er en liten teaser av Robin.

NAKU lanserer 8. september 2017 filmen – Om psykisk utviklingshemming. En film om hva utviklingshemming er og hvordan personer med utviklingshemming opplever sin hverdag.

Velkommen til filmpremiere

  • Tid: Fredag 8. september 2017, kl 17:30 – 19:30
  • Sted: Nova Kinosenter (Trondheim Kino)

Fri entre. Det blir servert forfriskninger og popcorn.

Målgruppen for filmen er primært ansatte i kommunale tjenester for utviklingshemmede, samt andre samfunnsaktører og «folk flest». Filmen er dokumentar- og intervjubasert og er ment å være både informativ og å spore til refleksjon. NAKU søker med filmen å belyse et viktig og komplekst tema på en mest mulig tilgjengelig måte og på den måten styrke kompetanse i kommunene. Filmen vil inngå som del av Kunnskapsbanken – NAKUs veiviser til kunnskap om tjenester for personer med utviklingshemming. Filmen blir lagt fritt tilgjengelig via kunnskapsbanken etter premieren.

Filmen varer en time, men er laget slik at den kan deles opp i selvstendige bolker. Først en halv times innledning som tar opp grunnleggende forhold om psykisk utviklingshemming. Deretter tre sekvenser om lett psykisk utviklingshemming, moderat psykisk utviklingshemming og til sist alvorlig eller dyp utviklingshemming.

Se teaser

Kommentarfeltet er stengt.